DEL COLECTIVO AL SINGULAR. HISTÒRIA VISUAL DE TRES JOVES DE TERRASSA

Del colectivo al singular és el projecte de Pamela Martínez Rod becat en la modalitat de Suport a la creació per a majors de 20 anys que ha realitzat amb tres noies de l’INS Santa Eulàlia de Terrassa.

L’artista ha realitzat un procés de treball amb les joves per realitzar un fotomuntatge digital que busca fer un retrat existencial que mostri el seu univers. El resultat es mostra en aquesta exposició que es presenta i que la mateixa artista l’explica de la següent manera:

El projecte proposa la creació d'una sèrie de retrats existencials basats en les fotografies de tres joves i la interpretació de la seva vida.

Atenent a les seves històries personals i aspectes propis de la vida d'una jove, es proposa la continuïtat fantàstica del seu món interior, amb l'objectiu d’aconseguir una narració visual que combina els personatges en un ambient que, barrejant allò domèstic i allò fantàstic, permet una lectura nova que evoca l'atemporalitat d'aquest escenari íntim.

Són imatges que reconeixem pel nostre imaginari social comú i que poden ser identificables per qualsevol persona, acostant la sensibilitat entre el record i els somnis.

El dijous 15 de març a les 19h. es celebrarà la inauguració de l’exposició la qual estarà a la sala fins el 15 d’abril de 2012.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)