la Muga

imatge de muga

La Muga és una entitat sòciocultural de recent creació sense ànim de lucre, constituïda per un col·lectiu heterogeni, amb membres provinents de diversos camps tant a nivell acadèmic com professional que treballen conjuntament en l’elaboració i execució de diferents projectes.

Qui som?

Rachid Et Tayeb (Tinghir, 1989) .Amazigh, nascut a la població de Tinghir (Atlas - Marroc).ESO finalitzada, preparant prova d'accès a CFGS. Domini de 7 llengües: tamazight, àrab clàssic, dharija (àrab del Marroc), francès, català (B2), castellà i anglès.Traductor voluntari (amazic i àrab, al català i castellà) i tallerista esportiu (taller de futbol i atletisme), al Centre Obert Don Bosco de Sant Boi de Llobregat. President de l’Associació Sociocultural La Muga i relacions amb els mitjans

 

Christian Giménez Màrquez(L'Hospitalet de Llobregat, 1980). Llicenciat en Psicologia i diplomat en Treball Social. Formació complementària en "Gestió Multicultural i Intervenció en Immigració" i "Formació de Formadors, per a l’ensenyament de segones llengües a persones extrangeres". Treballador Comunitari als Pla de Desenvolupament Comunitari la Florida de L'Hospitalet de Ll., des de l'any 2008 i al PDC Fontsanta-Fatjó de Cornellà de Ll., des del març del 2010. Tressorer i enllaç amb el territori.

 

David Garcia Savalls (Barcelona,1979). Llicenciat en Geografia i Història. Formació en postgrau “Immigracions, religions i identitats. Perspectiva antropològica,històrica i pràctica” i “Societats Africanes i Desenvolupament ”. Des-educador i Orientador formatiu-laboral amb joves nacionals i estrangers al territori en risc d'exclusió social des del 2005. Vicepresident i coordinador de projectes de l'entitat.

la muga, entitat sòciocultural, creació, sense ànim de lucre, diferents projectes
etiquetes: 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)