Segona sessió – Aitor Prieto

Visió dels nostres Alter Ego i explicació de la següent activitat, l'escenari

Va arribar el moment de posar en comú els nostres personatges, la nostra interpretació interna en l'extens món del còmic, el moment presentar el nostre Alter Ego.

La classe va posicionar els seus treballs sobre la taula, cada persona s'havia auto-retratat a la seva manera. Certament va ser interessant veure com va comprendre cada alumne l'activitat, eren dibuixos molt variats, amb diferents tècniques, i que precisaven ser observats un a un per apreciar individualment com cada persona es va interpretar a si mateixa.

Generalment abundaven els dibuixos realitzats a llapis, però també cal destacar que hi havien altres que van utilitzar altres tècniques, com colors, tinta, diferent tipus de paper o dibuix digital. També hauria d'esmentar que la major presencia de personatges eren amb cosos humans, tot i que havien personatges sense aparença humanoide. Els dibuixos tenien diferents qualitats que els feien especials, elements destacats que ens mostraven els sentiments, preocupacions, o desitjos que tenia l'autor del personatge.  Realment va ser una activitat interessant que ens va permetre obrir la nostra ment i mostrar el nostre interior a la resta de la classe, un interior resumit en un sol cos, en un dibuix.

Seguidament, en aquesta segona sessió, van procedir a explicar-nos la segona activitat, consistent en crear un escenari amb diferents tècniques, de manera que els nostres personatges poguessin viure en aquest entorn i interactuar.  Ens van mostrar escenaris increïbles amb procediments variats i tècniques originals, fet que ens va animar a reinventar l'existent i superar-nos, crear un paisatge fantàstic amb la nostra experiència. Hauríem de interpretar l'escola a la nostra manera, sense lleis físiques, solament amb imaginació.

 Finalment vam dividir la classe en grups, per treballar conjuntament les diferents parts d'una escola, i vam començar a idear com voldríem que fos aquest entorn, aquesta atmosfera única on podran viure els nostres Alter Ego.

Aitor Prieto
 

 

 

 

 

Alter ego Aitor
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)