JORDI VIÑAS. Projecte resident

JORDI VIÑAS, jordi viñas guerrero, 2011, artistes, projectes d'arts visuals

Hiperrealitats és el projecte del Jordi Viñas Guerrero becat en la segona convocatòria de 2011 en la modalitat de cessió de tallers per a artistes i projectes d’arts visuals.

El projecte consisteix en realitzar una sèrie d’il·lustracions amb serigrafia sobre suports presents en les nostres vides quotidianes de l’àmbit domèstic o del context de la ciutat, que siguin capaços d’amplificar el significat de l’obra i connectar amb la realitat de l’espectador.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

CANVI DE DINÀMICA

serigrafia, pintura, procés creatiu, treballar, serigrafia, pintura, procés creatiu, treballar

Últimament he aconseguit anar mutant el meu procés creatiu, crec que he obert una línia de treball interessant, encara l’haig de treballar molt, però estic content del procés de treball i dels resultats que m’està portant.

CONCRETANT EL PROCÉS

CONCRETANT EL PROCÉS, CONCRETANT EL PROCÉS, CONCRETANT EL PROCÉS

A l’entrada anterior vaig mostrar un parell de treballs, en una primera fase. Bé doncs, avui penjo els mateixos treballs però ja acabats, així es pot veure, una mica, el procés que vaig seguint.

EN PROCES

EN PROCES, imatge, peça final, serigrafies, EN PROCES, imatge, peça final, serigrafies, EN PROCES, imatge, peça final, serigrafies, EN PROCES, imatge, peça final, serigrafies, EN PROCES, imatge, peça final, serigrafies

En aquesta entrada m’agradaria mostrar algunes serigrafies, que per a mi representen una idea en estat primari, amb aquests primers estudis obtinc una imatge, a través de la qual podré elaborar la peça final. Un cop puc visualitzar la imatge o motiu principal (que ja apareix en aquestes primeres serigrafies) començo a pensar en una atmosfera, un suport, un context,...   

Procés creatiu

procés creatiu, imatges, treball, serigrafies, procés creatiu, imatges, treball, serigrafies

Bon dia,

Avui penjo un parell d’imatges més, són el resultat del treball d’integració d’una de les serigrafies, que vaig mostrar a l’entrada anterior, sobre dos suports semblants però treballats de forma contraposada.

Des del principi, he anat centrant el procés creatiu en la serigrafia, construint imatges independents, a partir de les quals, treballo els suports. Després hi integro la imatge, i finalment, aquesta nova relació, em suggereix una nova imatge, que acabo construint amb recursos pictòrics.

PUNT DE PARTIDA

espai, projecte, punt de partida, imatges, treballs de pintura, processos serigràfics, espai, projecte, punt de partida, imatges, treballs de pintura, processos serigràfics, espai, projecte, punt de partida, imatges, treballs de pintura, processos serigràfics, espai, projecte, punt de partida, imatges, treballs de pintura, processos serigràfics

Avui començo a escriure en aquest espai. Suposo que ja va sent hora de començar a mostrar com va evolucionant tot plegat. Aquest projecte no partia d’una idea definida i tancada, sinó que ostenta com a principal motivació, l’exploració de la serigrafia com a procés creatiu, això vol dir que en aquest treball el camí és el fi.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)