INS SANTA EULÀLIA. Projecte resident

INS SANTA EULÀLIA, projectes artístics en contextos educatius, segona convocatòria, 2011, laboratori d'imatge, CFGM

Soul mirror és el projecte que va presentar l’INS Santa Eulàlia a la beca de Projectes artístics en contextos educatius de la segona convocatòria de 2011.

La proposta consisteix en l’elaboració d’un mural de gran format que contindrà els autoretrats de cadascun dels alumnes en el marc del crèdit de síntesi integrat dins el currículum del CFGM de Laboratori d’Imatge.

L’objectiu del projecte és fer una reflexió entorn a la pròpia identitat i aconseguir expressar les conclusions de manera visual a través de la creació d’una obra col·lectiva que parteix de les individualitats però que es construeix en base a un treball col·lectiu.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

Les sessions de fotos

Les sessions de fotos, Les sessions de fotos, Les sessions de fotos

Aquestes fotografies són el producte de les sessions a plató i en algunes localitzacions en exteriors. És interessant veure com dels esboços que teniem s'han anat concretant les imatges fotogràfiques. Hem passat una semana retocant aquestes fotos, fent fotomontatges i tot tipus de tractament digital, i la veritat és que el canvi és espectacular. El proper divendres inaugurem l'exposició on finalment es podrà veure el resultat final de tot aquest camí.

 

Bocetos

bocetos, referència, inspiració, autoretrats, bocetos, referència, inspiració, autoretrats, bocetos, referència, inspiració, autoretrats, bocetos, referència, inspiració, autoretrats

Una vegada fets els grups cadascú ha desenvolupat el seu projecte personal. Aqui hi han els esborranys i algunes imatges de referència que han servit d'inspiració per fer els autoretrats finals.

Disseny del projecte expositiu

grup, oscura realidad, projecte, baumannlab, mentes frágiles , grup, oscura realidad, projecte, baumannlab, mentes frágiles

El divendres 4 de maig hem anat a conèixer el BaumannLab i la sala d'exposicions on exposarem el nostre projecte. Ens hem dividit per grups per pensar i organitzar l'espai i en funcio dels projectes personals de cadascú fer una proposta expositiva per grup/paret.

 

Tret de sortida del projecte

collage de fotos de perfil, facebook, terrassa, baumannlab,fotografía, treball, foto Avui, dimarts 24 d'Abril del 2012, hem començat el credit de síntesi posant la foto de perfil que teniem al facebook  amb una breu explicació sobre perquè l'haviem escollit, que ens transmetia o que significaba per nosaltres. Aquestes són les opinions i reflexions dels participants:

 

Personalmente me parece una buena manera de empezar un crédito que consiste en descubrirnos a nosotros mismos, y con esta introducción hemos podido descubrir toda la información que nos puede dar una simple imagen sobre nuestra personalidad.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)