SAVETHEIDEAS.ORG

baumannlab, terrassa, plataforma, save the ideas, gratis, Ian Gehlhaar

Una de les primeres accions del Baumannlab en el moment de la seva posada en marxa va ser encarregar a l'artista multidisciplinar de Terrassa Ian Gehlhaar que desenvolupés un projecte artístic. D'aquesta manera el Laboratori de Creació Jove assolia dos objectius,  recolzar la pràctica artística emergent a partir d'impulsar-ne  la  producció i la seva difusió, i alhora,  aprofundir en els vincles amb el territori i el seu context artístic.

Savetheideas és el resultat d'aquest encàrrec, en el qual el Ian proposa una plataforma online per salvar idees i ho explica de la següent manera:

 

Cada dia moren milions d’idees perquè no s’arriben a compartir amb altra gent. La por i altres excuses són, la majoria de les vegades, les encarregades d’empresonar les idees al subconscient, on gairebé sempre acaben esborrades per l’oblit. En canvi, si les idees es diuen en veu alta, per absurdes que siguin, retroalimenten les idees tant de l’emissor com del receptor, provocant una infinitat de possibles noves idees.


Pensar és gratis i, en temps de crisi, les idees són el bé més preuat. No les torturis, no les matis... dóna’ls-hi una oportunitat. Entra a savetheideas.org i comparteix les teves ocurrències amb milers de persones.
I tu? Quantes idees mates al dia?

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)