ESPAI PÚBLIC I JOVES. 3 EXPERIÈNCIES DE TREBALL ARTÍSTIC AMB JOVES DE TERRASSA

La primera acció que va proposar el Baumannlab al novembre del 2010, va ser un taller amb tot l'equip d'educadors i educadores del Servei de Joventut i Lleure Infantil. L'objectiu del mateix era aprofundir en les possibilitats que poden tenir els projectes artístics com a eina per desenvolupar processos de treball amb els i les joves. Havia d’ajudar, tan a potenciar dinàmiques de grup, com per a que realitzessin una aproximació crítica a la realitat a través d'un projecte artístic.

A partir de les característiques de cada districte i les seves dinàmiques específiques d'intervenció, cada equip va dissenyar diferents projectes que, tot i respondre a diferents contextos, havien de poder formar un conjunt coherent.
Per aconseguir-ho, es va plantejar un punt de partida comú: tots els projectes abordaven la qüestió de l'espai públic i els seus diferents usos, i un punt d'arribada compartit: fer una exposició que aplegués els resultats de tots els projectes i els seus processos de treball.

L’exposició presenta, per una banda, una aproximació a l'espai públic a partir de la mirada dels i les joves que permet al públic confrontar-se amb una altra visió sobre la ciutat de Terrassa, i per altra banda, veure el potencial d'aquests projectes per tal de construir sinèrgies transversals.

 

Districte 2

Districte 2 Joves en construcció from BaumannLab Terrassa on Vimeo.

Districte 4

Maurina 24h en acció from BaumannLab Terrassa on Vimeo.

Districtes 3, 5 i 6

Usos del espais partint de la memòria històrica from BaumannLab Terrassa on Vimeo.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)