L'ANTENA PRESENTA: “ELTERCERPÁRPADO”

ELTERCERPÁRPADO,l'antena, baumannlab, terrassa, vacarisses
ELTERCERPÁRPADO,l'antena, baumannlab, terrassa, vacarisses
ELTERCERPÁRPADO,l'antena, baumannlab, terrassa, vacarisses
ELTERCERPÁRPADO,l'antena, baumannlab, terrassa, vacarisses

A la sala d'exposicions del BaumannLab

Del 7 d’octubre al 4 de novembre de 2011

 

L'Antena és la convocatòria pública permanent del BaumannLab que té per objectiu donar suport a programacions i propostes culturals i artístiques de Terrassa i rodalies. L'espai expositiu compartit amb el Barinbau es converteix en un espai de trobada i d'intercanvi per afavorir la creació de xarxa entre persones i projectes i contribuir a  l'enrequiment del context cultural del territori.

 

En aquesta primera exposició de l'Antena us donem a conèixer l'activitat i els projectes dels membres de “eltercerpárpado, en Jotadark, David Mariño, Noelia Saga i JNJ, que ens expliquen qui són i l'activitat que fan:

 

El col.lectiu “eltercepárpado” neix de les inquietuds artístiques d’un grup d’amics de Terrassa i Vacarisses. La nostra intenció és promoure i donar suport a l’art en totes les seves disciplines, en la zona del Vallès Occidental. 

Des del gener de 2011, disposem d’una associació amb el mateix nom amb seu a Vacarisses, on hem portat a terme diverses exposicions, també hem creat el Festival de Rock femení “Dona’m Rock”, que després de l’èxit obtingut, pretén consolidar-se com una referència musical en la comarca.

Aquesta nova temporada, engeguem amb bastants projectes, com ara un cicle de bandes emergents “Música al punt”, en el que es pretén recolzar a nous talents musicals de la zona; un cicle de cinema social, etc. 

A “eltercerpárpado” treballem  activament amb les xarxes socials (facebook, twitter, blogs…) utilitzant-les com a plataforma de recerca i divulgació d’artistes novells en diferents disciplines, música, arts visuals, literatura, etc. A través del “m’agrada”  “em segueixes, et segueixo”… hem comptat amb  nous artistes i músics en els nostres projectes més recents. 

El col·lectiu ha creat una xarxa de relacions amb altres artistes, músics, dj’s, etc. amb els quals muntar exposicions, esdeveniments, i així oferir  oportunitats  a totes aquelles persones amb ganes de donar a conèixer les seves inquietuds artístiques. 

 

L'exposició que presentem s'organitza al voltant del que ens provoca viure el temps, el seu pas, la seva absència, etc.

Tots els treballs presents han estat fets per els membres fundadors de l'associació.

 

Per saber + de “eltercerpàrpado”:

http://eltercerparpado.blogspot.com

http://www.facebook.com/eltercerparpado

http://www.twitter.com/eltercerparpado  

 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)