ANALÒGIC MÀGIC PROJECT

 

La Vibria Intercultural va organitzar del 21 al 30 de Juliol, l'intercanvi juvenil ANALÒGIC MÀGIC PROJECT, amb l'objectiu de potenciar l'art i l'experimentació creativa, com a eina contra la discriminació i la marginalitat.
El projecte, finançat pel programa Joventut en Acció de la Unió Europea, va comptar amb la participació de 36 joves provinents de 7 països: Irlanda, França, Romania, Estònia, Eslovàquia, Turquia, i joves de la ciutat de Terrassa.

Les activitats més destacades van ser els tallers artístics: creació d'un curtmetratge, ombres xineses, captura i revelat d'imatges amb càmeres analògiques i càmeres estenopeiques creades pels propis participants,  en els que es potenciava la creativitat i l'experimentació i
es treballaven temes com els drets humans, i els diferents tipus de discriminació que existeixen a la nostra societat. 

La majoria d’ells es van acollir als espais del Baumann Lab i fins a finals de setembre en podem veure el resultat en una instal·lació acollida al Barinbau.

Per més informació sobre el projecte es pot consultar la pàgina web del projecte http://www.wix.com/magicpr/en
I la pàgina web de l'entitat: http://www.wix.com/lavibria/eu

ANALÒGIC MÀGIC PROJECT, la vibria intercultural, Joventut en Acció, Unió Europea, Irlanda, França, Romania, Estònia, Eslovàquia, Turquia, Terrassa, Baumann Lab
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)