La Hawha Band es presenta!

Molt bones a tots!

Som La Hawha Band i ens presentem formalment davant tota la comunitat internauta de la Baumann!

Primer una mica de biografia:
 

La Hawha Band és un projecte musical que neix a Terrassa l'estiu del 2010, quan dos amics, l'Albert Argerich i en Pol Chabier Ballarín, creuen que el rap ha de trobar altres sortides al món de la música.

Inspirats en la formació de Kase-O amb Jazz Magnetism i el grup The Roots, decideixen iniciar un grup que fusioni el rap amb jazz, funk i soul.

Aquell mateix estiu es montà gairebé l'actual formació amb Víctor Pallas a la guitarra, Ana Caravaca al baix i a la veu, David Quesada al teclat, Albert Argerich “Tesis” al micròfon com a MC i Pol Chabier Ballarín al trombó de vares. No va passar gaire temps fins que s'inclogué en Jesús Cuevas “Kenji” com a DJ. El grup neix sense bateria, i per ell hi passen tres fins arribar l'actual, Guillem Ruiz.

El grup comença amb covers interpretades lliurement d'autors com Herbie Hancock, Ray Charles... barrejant rap amb  jazz, funk, soul i rock.

Al febrer de 2011 el grup graba el seu primer tema, “Make me a Chamilionaire”, cover del tema “Chameleon” Herbie Hancock, a l'estudi “Line Up” (Terrassa) de la mà del productor i amic DJ Ceka.

Aquest tema és enviat al concurs convocat per una xarxa social, anomenat “Wikimusic”, concurs que guanya i passa a estar en contacte amb Soulful.

Després d'una breu actuació de tres temes a la inauguració dels BaumannLab, i de l'aparició al programa de ràdio Districte Electrònic, a la Radio Terrassa, La Hawha Band realitza el seu primer concert al bar Barinbau el 9 d'abril de 2011, amb la col·laboració especial de Joan Aparicio a la bateria, concert de 10 temes que va aconseguir emplenar  quasi tot l'aforament del bar.

 

Després d'aquesta positiva experiència el grup decideix anar del tot seriosament amb el projecte i comença a preparar repertori, fins arribar al repertori actual d'un hora i mitja de concert, en la  que abasten una àmplia gamma d'estils, sempre amb un toc propi, intentant mantenir l'elegància del jazz però sense oblidar l'entusiasme i empenta del funk o el rock.

Sobre aquest matalàs d'estils musicals l'MC Tesis desenvolupa rapejos, que tracten els temes més diversos tant de crítica social, com de competició, històries o improvisacions al moment, tractant facetes de la realitat quotidiana dels joves i dels seus  neguits i passions.

Actualment, el grup ha sigut becat amb les Beques Baumann de creació jove i es proposa, a final d'any, presentar la seva primera maqueta.

 

Els integrants de La Hawha Band són:

Albert Argerich                       -MC

Pol Chabier Ballarín               -Trombó de vares

Ana Caravaca                         -Baix i veu

Jesús Cuevas                           -DJ

Víctor Pallas                           -Guitarra

David Quesada                        -Teclat

Guillem Ruiz                           -Bateria

 

I perque veieu una mica el que fem us deixem aquí uns videos!

http://www.youtube.com/watch?v=OniJNOIAaEc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=71qMLYOuJ5E

 
    Anirem actualitzant! 

SalÚ i Hawha!!

 

etiquetes: 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)