VIDEOTWITTS / Taller d'estiu

VideoTWITTS és un projecte del BaumannLab per afavorir que els joves d’entre 12 i 20 anys tinguin una experiència de creació audiovisual a partir de treballar els seus interessos.

El projecte tindrà diversos formats al llarg de la programació anual com ara un taller d’estiu o una activitat per escoles i instituts.
Els resultats es poden veure a través del Canal VideoTWITTS .
Pel seu disseny i realització compta amb la col·laboració de Miratlfilm *.

El taller d’estiu consisteix en una sessió de 3h en la que els i les participants duen a terme un procés de treball per grups per fer una càpsula de vídeo sobre una temàtica. Cada grup ho duu a terme en un format o gènere diferent: notícia, entrevista, terror, comèdia, programa concurs...

Es diuen VideoTWITTS per fer un paral·lelisme amb el twitter on els twitts són missatges curts, espontanis, directes... que no poden superar els 140 caràcters. Per això, durant la sessió els i les participants poden pensar, preparar i assajar prèviament el vídeo però només es pot gravar d'una sola vegada i amb una durada màxima de 140 segons, aconseguint com a resultat aquestes píndoles audiovisuals o vídeotwitts.

Durant el 2011 els diferents formats que desplegarà el projecte té com a punt de partida el treball sobre la “motivació”. Es parteix de les realitats individuals i alhora col·lectives per plantejar aquest tema amb els llenguatges audiovisuals. La suma de totes les píndoles fetes a tots els tallers generarà un treball col·lectiu sobre la heterogeneitat i diversitat de les motivacions dels nens i joves.Més informació
93 7848390
info@baumannlab.cat

-----

(*) MIRATLFILM
www.miratlfilm.com

MiratLFilm és una associació sense ànim de lucre de Terrassa que té com a objectiu proporcionar eines i coneixements a la població interessada en l'àmbit audiovisual a fi que, qui participi en les seves activitats, entengui d'una manera teòrica i pràctica el procés de realització d'un producte audiovisual.


 

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

Primeres sessions de treball del taller d'estiu VideoTWITTS

BaumannLab, estiu, taller d'estiu, video, twitts, joves, casal d'estiu, colònies, grup de colònies ca n'Anglada, CE La Llar Sagrada Familia, Programa jove del Pla de barris, Maurina, videotwitts, Programa jove del Pla de barris, Maurina, videotwitts, grup de colònies ca n'Anglada, CE La Llar Sagrada Familia, BaumannLab, estiu, taller d'estiu, video, twitts, joves, casal d'estiu

Aquest juliol el BaumannLab ha programat el taller d'estiu VideoTWITTS.

En total s'han realitzat tres sessions diferents en les que han participat joves dels casals d'estiu del Grup de colònies ca n'Anglada i del CE La llar Sagrada Família i del Programa jove del Pla de barris de la Maurina.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)