LA VIBRIA INTERCULTURAL. Cessió taller

Analògic Magic Project és un projecte de l’entitat La Vibria Intercultural acollit per L’Antena del BaumannLab.

El projecte consisteix en un intercanvi juvenil amb l'objectiu de potenciar l'art i l'experimentació creativa, com a eina contra la discriminació i la marginalitat.

La convocatòria permanent de L’Antena del BaumannLab té per objectiu donar suport als projectes i propostes artístiques de Terrassa i rodalies. Es tracta d'acollir, donar a difondre i compartir amb altres artistes i públics les propostes triades per un comitè de selecció.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

ANALÒGIC MÀGIC PROJECT

ANALÒGIC MÀGIC PROJECT, la vibria intercultural, Joventut en Acció, Unió Europea, Irlanda, França, Romania, Estònia, Eslovàquia, Turquia, Terrassa, Baumann Lab

 

La Vibria Intercultural va organitzar del 21 al 30 de Juliol, l'intercanvi juvenil ANALÒGIC MÀGIC PROJECT, amb l'objectiu de potenciar l'art i l'experimentació creativa, com a eina contra la discriminació i la marginalitat.
El projecte, finançat pel programa Joventut en Acció de la Unió Europea, va comptar amb la participació de 36 joves provinents de 7 països: Irlanda, França, Romania, Estònia, Eslovàquia, Turquia, i joves de la ciutat de Terrassa.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)