Filtrar entrades per etiquetes:

VISITA

VISITA
VISITA
VISITA

TOUR DESCOMUNAL #TD4: L'ESTRUCH

tour descomunal
Des de La Descomunal volem visitar espais de creació d’arreu del territori que creiem que val la pena conèixer.En aquesta ocasió ens quedarem ben a prop i aprofitarem el Hack&Art 7 per visitar L’Estruch, a Sabadell.

TOUR DESCOMUNAL #TD3

El dijous 17 de març farem la tercera Tour Descomunal. Una activitat que vam engegar el mes de novembre que consisteix en realitzar unes visites obertes a tothom a projectes d'art del territori. Tenim ganes de conèixer què passa al nostre voltant i quins projectes es proposen des d'altres espais i municipis. Està obert a tothom, especialment a joves creadors o interessats en l'art o professionals que treballen amb joves (professorat, educadors, etc.).En aquesta ocasió visitarem quatre espais de la zona del Poblenou de Barcelona:

TOUR DESCOMUNAL #TD2

cartell halfhouse, tour descomunal
El divendres 5 de febrer vem fer la segona Tour Descomunal. Una activitat que vam engegar el mes de novembre que consisteix en realitzar unes visites obertes a tothom a projectes d'art del territori. Tenim ganes de conèixer què passa al nostre voltant i quins projectes es proposen des d'altres espais i municipis. Està obert a tothom, especialment a joves creadors o interessats en l'art o professionals que treballen amb joves (professorat, educadors, etc.).En aquesta ocasió vam visitar tres espais:
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)