Filtrar entrades per etiquetes:

SESSIÓ AL MEDIALAB: PENSO, DESPRÉS IMPRIMEIXO EN 3D

, cartell impressores 3d 1, cartell impressores 3d 2
Dimecres 9 de març de 17 a 19h farem una sessió al medialab sobre impressores 3DT’agradaria saber com funciona la impressora BCN3D+? Sessió per aprendre els coneixements bàsics per crear els teus dissenys i convertir-los en objectes físics. Endinsa’t en els sistemes d’impressió 3D!Cal confirmar assistència 

SESSIÓ AL MEDIALAB: EDICIÓ DE SO

El taller es realitzarà els dimecres 17 i 24 Febrer de 17h a 19h. Inscripció gratuïta.Aprèn les eines bàsiques per a la creació de projectes audiovisuals. Com enregistrar l'àudio amb gravadores digitals portàtils com la Zoom H4. Editar el so amb programes com l’Adobe Audition i incorporar-lo als nostres vídeos amb programes com l’Adobe Premiere.

CÀPSULA FORMATIVA AL MEDIALAB: VÍDEO AMB CÀMERA REFLEX-DIGITAL

pantalla càmera
Si tens una càmera reflex de vídeo i no saps com treure profit, vine al curs d’introducció de Vídeo amb càmeres reflex-digitals. En aquesta activitat treballarem aspectes del vídeo i de la fotografia com els tipus de càmeres, sensors, accessoris, suports, gravació i exportació a l’ordinador, balanç de blancs, ISO… 

VIDEOMAPPING 4_ FINAL_MAPPING ENDIRECTE

Els mesos de maig i juny farem 4 càpsules formatives en les que es treballarà en cada una d'elles un aspecte diferent per a realitzar un videomapping.La cuarta sessió serà el 17 de juny de 17 a 19 i es treballarà el mapping endirecte, treballar amb una controladora MIDI i OSC (Kinekt Xbox)Les sessions aniran a càrrec d'Aleix Gómez, tècnic del Medialab.

VIDEOMAPPING 3_PROGRAMES 2D/3D_MODUL8

 Els mesos de maig i juny farem 4 càpsules formatives en les que es treballarà en cada una d'elles un aspecte diferent per a realitzar un videomapping.La tercera sessió serà el 3 de juny de 17 a 19 i es treballarà el panel general i capes Plugin Syphon i programes 2D/ 3D.Les sessions aniran a càrrec d'Aleix Gómez, tècnic del Medialab.

VIDEOMAPPING 2_ MADMAPPER I COM FER UN ESPACIAL SCANNER

Els mesos de maig i juny farem 4 càpsules formatives en les que es treballarà en cada una d'elles un aspecte diferent per a realitzar un videomapping.La segona sessió serà el dimecres 20 de maig de 17 a 19 i es treballarà el madmapper a fons i Com fer un Espacial Scanner.Les sessions aniran a càrrec d'Aleix Gómez, tècnic del Medialab.

VIDEOMAPPING 1_ INTRODUCCIÓ I SOFTWARE PER FER MAPPING

Els mesos de maig i juny farem 4 càpsules formatives en les que es treballarà en cada una d'elles un aspecte diferent per a realitzar un videomapping.La primera serà el 6 de maig de 17 a 19 i es farà una introducció al videomapping i software per fer mapping.Les sessions aniran a càrrec d'Aleix Gómez, tècnic del Medialab.

MASTERCLASS AMB JUANJO FERNÁNDEZ I PRESENTACIÓ DELS PROJECTES DEL WORKSHOP DEL MEDIALAB

, , , ,
El dijous 19 de març a les 19.30h el Juanjo Fernández vindrà al BaumannLab a parlar-nos dels projectes que està realitzant, de quina manera crea i fa les composicions de 3D mapping i mostrarà alguns dels seus projectes.Acabada la masterclass, els participants del workshop de 3D mapping que s'està realitzant al Medialab presentaran el seu projecte i explicaran com ho han fet.

CÀPSULA: 3D Mapping. Introducció al vídeo mapping

El vídeo mapping és un nou art tecnològic que consisteix en projectar imatges sobre superfícies reals, generalment inanimades, per aconseguir efectes de moviment o 3D. En aquesta activitat entendre’m els coneixements bàsics del videomapping. Com planificar un projecte, com utilitzar el software necessari i les diferents tipologies del mapping. Sessions1/10 i 8/10 de 18 a 19:30h. Temari • Introducció al vídeo mapping✓ Historia sobre el vídeo mapping✓ Artistes i colectius referents 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)