Filtrar entrades per etiquetes:

1R BLOC ACABAT

,
Ahir vam acabar el primer bloc que hem programat des de l'ESCOLA CONTÍNUA SOBRE EINES I RECURSOS DE CULTURA LLIURE. En aquesta ocasió hem tractat com difondre i donar a conèixer els nostres projectes i continguts a través de les xarxes socials.Després de l'estiu programarem dos blocs més: un sobre la CULTURA LLIURE I LA LEGISLACIÓ EN L'ÀMBIT CULTURAL i l'altre el LABORATORI DE PAPER I ARDUINO. No us els pode perdre! 

PRIMERES SESSIONS

Xarxes socials, disseny gràfic, memes, curs, cultura lliure, Xarxes socials, disseny gràfic, memes, curs, cultura lliure, Xarxes socials, disseny gràfic, memes, curs, cultura lliure
Ja hem començat el taller de Disseny, memes i xarxes socials. Hem fet les primeres sessions on la Klàudia ha donat quatre nocions de disseny i ja hem començat a fer anar el Gimp. Unes fotos de mostra.

MATERIALS

En aquesta entrada estan penjats tots els materials del Taller de disseny, memes i xarxes socials.Introducció al dissenyTeoria del colorGimpFormats d'imatgeManual gimp i inkscape

INSCRIPCIONS OBERTES!

Xarxes socials, disseny gràfic, memes, curs, cultura lliure
Ja us podeu inscriure al curs de disseny, memes i xarxes socials que hem programat aquest estiu. Serà els dimarts i dijous del mes de juliol (de l'1 al 24) de 17:30 a 20:30h i té un cost de 24 €.Podeu veure més informació al bloc del curs.
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)