Filtrar entrades per etiquetes:

Art i educació

Art i educació
Art i educació
Art i educació

TALLER ENCREUAMENTS DIGITALS

Dilluns 18 de novembre de 17.30 a 19.30h.Taller a càrrec de Núria Nia sobre connexions entre l'art i l'ensenyament mitjançant narratives digitals. Descobrim elements, formats i metodologies pràctiques per a acostar l'ensenyament a les alumnes i els alumnes a través de l'art: especialment amb l'ajuda dels nous formats, les narratives digitals i audiovisuals.

MIRADES I MIRATGES

,
RUTES COMPARTIDES SOBRE MANERES DE FER ENTRE ART I EDUCACIÓ  /  Dilluns 17/6 de 17.30 a 19.30hTaller / grup de treball per a posar en comú les experiències generades a TERRAoasi i a partir de les quals es puguin recollir eines, recursos, estratègies i maneres de fer sobre les pràctiques artístiques en contextos educatius. TERRAoasi – Art i Educació Lab és un projecte desenvolupat entre els serveis de Cultura, Educació i Joventut. La sessió estarà conduïda per l'Elena Blesa d'Experimentem amb l'ART i es plantejarà de la següent manera:

TALLER DE CULTURA AUDIOVISUAL. ART I EDUCACIÓ

Hamaca
El 27 de febrer d'11 a14h farem un taller de cultura audiovisual: un recorregut pels principals formats i gèneres del llenguatge creatiu. El taller l'impartirà Hamaca, una plataforma de difusió de video-creació, que han muntat unes maletes pedagògiques per al professorat. En el taller es treballaran aquestes maletes i s’analitzarà el llenguatge audiovisual de diferents vídeos per a poder treballar-los a l’aula.  Especialment dirigides a professorat de secundària i batxillerat.Funcionament del taller
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)