Filtrar entrades per etiquetes:

TALLER ENCREUAMENTS DIGITALS

Dilluns 18 de novembre de 17.30 a 19.30h.Taller a càrrec de Núria Nia sobre connexions entre l'art i l'ensenyament mitjançant narratives digitals. Descobrim elements, formats i metodologies pràctiques per a acostar l'ensenyament a les alumnes i els alumnes a través de l'art: especialment amb l'ajuda dels nous formats, les narratives digitals i audiovisuals.

MIRADES I MIRATGES

,
RUTES COMPARTIDES SOBRE MANERES DE FER ENTRE ART I EDUCACIÓ  /  Dilluns 17/6 de 17.30 a 19.30hTaller / grup de treball per a posar en comú les experiències generades a TERRAoasi i a partir de les quals es puguin recollir eines, recursos, estratègies i maneres de fer sobre les pràctiques artístiques en contextos educatius. TERRAoasi – Art i Educació Lab és un projecte desenvolupat entre els serveis de Cultura, Educació i Joventut. La sessió estarà conduïda per l'Elena Blesa d'Experimentem amb l'ART i es plantejarà de la següent manera:

TALLER D'ART I EDUCACIÓ

acvic
El 20 de novembre de 2018 de 17.30 a 19.30h farem un taller d'Art i educació dirigit a professionalts que treballen amb joves, especialment professorat de secundària, en el marc de la formació de delegats/des que organitza Punt Jove a l'InstitutLa xerrada se centrarà en com donar forma i desenvolupar un projecte a cavall entre l’art i la pedagogia dins de l’aula, agafant de referència casos reals emmarcats en el programa Art i Escola. Programa que es desenvolupa des de l’any 2011 amb els centres educatius d’educació infantil, primària i secundària que s’hi adhereixen cada curs.

TALLER D'ART I EDUCACIÓ

El dimecres 22/11 de 17:30h a 19:30h organitzem el taller d'art i educació a càrrec d’Elena Blesa Cabez d’Experimentem amb l’art. Serà una sessió de caràcter introductòria per a fer una aproximació teorico-pràctic a la utilització de processos artístics com a acció pedagògica, tant en entorns d'educació formal com no formal, a través de l'anàlisi de diverses propostes que hibriden art i educació.

TALLER DE CULTURA AUDIOVISUAL. ART I EDUCACIÓ

Hamaca
El 27 de febrer d'11 a14h farem un taller de cultura audiovisual: un recorregut pels principals formats i gèneres del llenguatge creatiu. El taller l'impartirà Hamaca, una plataforma de difusió de video-creació, que han muntat unes maletes pedagògiques per al professorat. En el taller es treballaran aquestes maletes i s’analitzarà el llenguatge audiovisual de diferents vídeos per a poder treballar-los a l’aula.  Especialment dirigides a professorat de secundària i batxillerat.Funcionament del taller

TALLER 33 MANERES DE DIBUIXAR - ART I EDUCACIÓ

33 maneres de dibuixar
Dissabte 21 de novembre de 11 a 14h. Inscripció gratuïta a través del mail del BaumannLab o a la Casa Baumann.Descripció

SESSIÓ 10 DE FEBRER

,
El dimarts 10 de febrer vam per la primera trobada d'art i educació del curs 2014-2015. Va venir la Mireia Saladrigues que ens va explicar la seva experiència participant del projecte En residència. També ens va parlar d'altres projectes que podien ser interessants per compartir.

SESSIÓ 10/02

Aquesta trobada la dedicarem a parlar sobre els projectes que cadascú desenvolupa en el seu centre. Hem convidat a la Mireia Saladrigues, artista visual de Terrassa, que ha fet una residència a l'institut 4 cantons de Barcelona dins el projecte En Residència de l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona per posar en contacte a l'alumnat amb l'art contemporani i desenvolupar un projecte artística amb ells.(podeu veure més info aquí: http://blocsenresidencia.bcn.cat/quatrecantons/) La proposta és que la Mireia ens expliqui la
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)