Filtrar entrades per etiquetes:

ELS EXEMPLES

Aquí teniu alguns dels videoclips que va posar d'exemple: Els seus, que es poden veure els seus videclips a la seva web: LYONA.CATI els d'altres:   Playbacks diferents:

PRIMER ASSALT: EL VIDEOCLIP

PRIMER ASSALT: EL VIDEOCLIP, videoclip, Lyona, experiència, idea, direcció, producció, foto, art,vestuari, maquillatge, muntatge, il·luminació, actors, masterclass, masterclass de Lyona, , PRIMER ASSALT: EL VIDEOCLIP, videoclip, Lyona, experiència, idea, direcció, producció, foto, art,vestuari, maquillatge, muntatge, il·luminació, actors, masterclass, masterclass de Lyona, PRIMER ASSALT: EL VIDEOCLIP, videoclip, Lyona, experiència, idea, direcció, producció, foto, art,vestuari, maquillatge, muntatge, il·luminació, actors, masterclass, masterclass de Lyona, PRIMER ASSALT: EL VIDEOCLIP, videoclip, Lyona, experiència, idea, direcció, producció, foto, art,vestuari, maquillatge, muntatge, il·luminació, actors, masterclass, masterclass de Lyona
El divendres passat vam fer la masterclass de la Lyona en la que ens va explicar la seva experiència fent videoclips i va posar èmfasi als aspectes que cal tenir en compte a l'hora de fer-los.En primer lloc va parlar de La idea. Comenta que ella a partir d'escoltar la cançó se li acudeix alguna cosa, un motiu, una escena, un color... a partir del qual desenvolupa el videoclip.

INSCRIPCIONS OBERTES!

Fins el 3 d'abril us podeu inscriure a la masterclass de la Lyona sobre recursos per fer videoclips. Les persones que hi assisteixin podran optar, si volen, a fer el videoclip dels grups guanyadors del concurs TAM!
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)