Filtrar entrades per etiquetes:

RUTA PER ESPAIS D’ART I CULTURA DE LA CIUTAT

, , ,
Dimecres, 19 de juny de 17:30 a 20:30 hLloc de trobada: Estudi Tigomigo (c/Viveret, 17)Ens ve de gust conèixer diferents espais culturals i artístics de la ciutat que d’alguna manera tenen relació amb les pràctiques artístiques. Alguns dels espais que visitarem seran: Tigomigo, Casa Soler i Palet, Amics de les Arts, Sala Muncunill i Llibreria Synusia.Inscripcions gratuïtes AQUÍ

CONVERSES SOBRE ART, ACOMPANYAMENT I COMUNITAT (ACOMPANYAMENT 2019)

Dimecres 27/3 a les 19hTreballant en les pràctiques artístiques hem de tenir en compte diferents aspectes que poden fer que el procés de dur-lo a terme sigui més enriquidor, la proposta tingui més impacte i la gestió del que comporta  sigui més assumible.

ACOMPANYAMENT 2019

Cada any organitzem una jornada o diferents activitats per a realitzar un acompanyament als projectes becats nous que comencen a estar residents al BaumannLab. Consisteix en espais de treball per donar suport als projectes on es plantegen accions que ajudin a analitzar les propostes presentades, a concretar de les accions a realitzar, a planificar el pla de treball i a reflexionar sobre com desenvolupem aquest tipus de projectes.Aquest any plantegem els espais de treball en dues tardes:Dimecres 27/3 de 17.30 a 20.30h- Valoracions projectes anteriors

JORNADA ACOMPANYAMENT 2018

Dissabte passat vam celebrar la jornada d'acompanyament dels projectes becats. És un espai de treball per donar suport als projectes que estan residents al BaumannLab. Es plantejaran accions que ajudin a analitzar les propostes presentades, a concretar de les accions a realitzar i el seu desenvolupament, i a planificar el pla de treball.Es desenvolupa en format trobada per tal d’activar mecanismes d’intercanvi entre els projectes i per compartir mirades crítiques i idees, i obrir possibilitats de col·laboracions i ajuda mútua en base als vincles que s’hi estableixin.

JORNADA ACOMPANYAMENT 2018

La jornada d’acompanyament és un espai de treball per donar suport als projectes becats del BaumannLab. Es plantejaran accions que ajudin a analitzar les propostes presentades, a concretar de les accions a realitzar i el seu desenvolupament, i a planificar el pla de treball. Es desenvolupa en format trobada per tal d’activar mecanismes d’intercanvi entre els projectes i per compartir mirades crítiques i idees, i obrir possibilitats de col·laboracions i ajuda mútua en base als vincles que s’hi estableixin.

2a SESSIÓ 2015 - TALLER DE STORIFY

Diumenge 6 de juny vam fer la segona trobada d'acompanyament amb els projectes d'aquest any. Aquesta trobada significa un espai per a compartir com va el desenvolupament dels projectes, per a fer-ho va venir la Klàudia Álvarez a fer-nos un taller sobre storify, un espai web per a crear una història a partir de les entrades que hi ha a les xarxes sobre un tema. 

JORNADES ACOMPANYAMENT 2014-2015: DISSABTE

,
El dissabte 24 vam fer una jornada intensiva de treball dedicada a analitzar les propostes presentades, a donar suport a la concreció de les accions a realitzar i el seu desenvolupament i a la planificació del pla de treball.

JORNADES ACOMPANYAMENT 2014-2015: DIVENDRES

, ,
El divendres 23 de gener de 2014 de 16 a 20.30h vam fer la 3a sessió d acompanyament dels projectes becats del 2014 en la que vam treballar diferents parts del desenvolupament d un projecte artístic, en clau de valoració.

LA SEGONA SESSIÓ

acompanyament, joves, storytelling, projectes becats, acompanyament, joves, storytelling, projectes becats
Aquest dissabte (10 de maig) vam fer la segona trobada d'acompanyament dels projectes becats pel BaumannLab. L'objectiu d'aquesta sessió era tornar-nos a trobar per compartir en quin punt estan els projectes de cadascú i aprendre una eina per a ajudar-nos a narrar la nostra història: el digital storytelling.

LA PRIMERA JORNADA D'ACOMPANYAMENT

, , , ,
El dissabte 18 de gener vam fer la primera jornada d'acompanyament amb els projectes becats del 2013. Va consistir en una jornada de treball per analitzar i reflexionar sobre les propostes dels projectes becats i donar suport a la concreció de les accions a realitzar i el seu desenvolupament i a la planificació del pla de treball. Es va desenvolupar en format de trobada per tal d’activar mecanismes d’intercanvi de mirades crítiques i d’idees, i obrir possibilitats de col·laboracions i ajuda mútua en base als vincles que s’hi estableixin.Els objectius de la trobada eren:
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)