Filtrar entrades per etiquetes:

LA MASTERCLASS

LA MASTERCLASS, Marcel·lí Antunez, experimentació escènica, art electrònic, DM Europa, Cromo, peix sebastiano, LA MASTERCLASS, Marcel·lí Antunez, experimentació escènica, art electrònic, DM Europa, Cromo, peix sebastiano, LA MASTERCLASS, Marcel·lí Antunez, experimentació escènica, art electrònic, DM Europa, Cromo, peix sebastiano, LA MASTERCLASS, Marcel·lí Antunez, experimentació escènica, art electrònic, DM Europa, Cromo, peix sebastiano, LA MASTERCLASS, Marcel·lí Antunez, experimentació escènica, art electrònic, DM Europa, Cromo, peix sebastiano
El dimecres passat vam tenir l'immens plaer de gaudir una sessió amb el Marcel·lí Antunez, un referent a nivell internacional de l'experimentació escènica i de l'art electrònic.

PROJECCIÓ DE FILMS DE MARCEL·LÍ ANTÚNEZ

Marcel·lí Antúnez BaumannLab
Dimecres, 2 d’octubre de 2013 DE 20:30 A 21:30h. al Pati de la Casa Baumann es realitzarà una PROJECCIÓ DE FILMS sobre l’experimentació escènica. Aquesta és una de les dues activitats que ha programat el BaumannLab amb el Marcel·lí Antúnez dins el Festival Terrassa Noves Tendències (TNT) que organitza el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET).

MASTERCLASS DE MARCEL·LÍ ANTÚNEZ

Marcel·lí Antúnez BaumannLab Masterclass
Dimecres, 2 d’octubre de 2013 de 17.30h. a 20.30h. el BaumannLab ha programat una MASTERCLASS sobre l'experimentació escènica amb el Marcel·lí Antúnez. Aquesta activitat s'emmarca dins el Festival Terrassa Noves Tendències (TNT) que organitza el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET).
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)