Filtrar entrades per etiquetes:

DESENVOLUPAMENT DEL TALLER

DESENVOLUPAMENT DEL TALLER, vinyetes, monitores, activitat, nois, noies, taller, treballar, format digital, esplai, casals, DESENVOLUPAMENT DEL TALLER, vinyetes, monitores, activitat, nois, noies, taller, treballar, format digital, esplai, casals, DESENVOLUPAMENT DEL TALLER, vinyetes, monitores, activitat, nois, noies, taller, treballar, format digital, esplai, casals
Al taller de dissabte vam treballar com fer el diari en vinyetes de dues maneres diferents: fent-les amb vinyetes utilitzant fulls i colors (format "analògic") o bé amb mitjans audiovisuals (format "digital").Vam aprofitar per preparar unes vinyetes il·lustrant el primer dia en que els i les monitores expliquin la proposta d'activitat als nois i noies. També hi va haver algunes vinyetes que feien referència a anècdotes o records de moments a l'esplai o als casals d'altres anys.

ELS VÍDEOS

els vídeos, vinyetes amb video, ruben del casal, can tusell, taller, terrassa
La proposta de fer les vinyetes amb vídeo es pot realitzar de moltes formes diferents. El que és important és tenir en compte que cal pensar una separació / cortineta / foto que faci de títol del que es presenta cada dia i que cal dedicar un temps en editar els vídeos. Al taller es va treballar gravant una presentació que va fer el Ruben del Casal de Can Tusell de les vinyetes que van fer els monitors del seu casal que estaven al taller. Ho podeu veure en el vídeo insertat.    

LES VINYETES

LES VINYETES, LES VINYETES, LES VINYETES, LES VINYETES, LES VINYETES
En aquesta entrada hem pujat les fotos de les vinyetes que van fer els i les participants del taller perquè en tingueu un exemple.
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)