Filtrar entrades per etiquetes:

becainstituts

becainstituts
becainstituts
becainstituts
becainstituts
becainstituts
becainstituts

Darrera sessió... El còmic està acabat!

espai, institut, presonatges, alter egos, grups, narratives, espai, institut, presonatges, alter egos, grups, narratives, espai, institut, presonatges, alter egos, grups, narratives, espai, institut, presonatges, alter egos, grups, narratives
Després d'haver treballat tot el material previ - els espais de l'institut i els personatges, alter egos - els grups han desenvolupat les seves narratives a partir d'uns paràmetres formals proposats, que podien ser des d'estratègies de visualització d'elements, d'escriptura del text, o de composició, fins a l'ús de material apropiat. S'ha treballat durant un parell de setmanes i aquests són uns quants exemples dels resultats!I ja en la última fase, ens disposem a dissenyar i imprimir la publicació, que es presentarà en breu!!!

4a/5a SESSIÓ_ Creació d'espais de l'institut_ Maria Grimalt

photoshop, grup, exterior, mola, empair state, lloc, edifici,
Després de crear un alter ego, un cop el teniem, ens van dividir per grups i cada grup s'encarregava d'un espai en concret, n'haviem d'aconseguir tres. En el cas del meu grup, l'exterior. Podiem fer el que volguessim, amb una sola condició un dels espais havia de ser reconeixible, els altres no calia que s'hi identifiqués l'espai. Com que havia d'estar relacionat amb el pati de l'escola vam anar a fer fotos als diferents espais exteriors i utililtzant diferents perspectives.

Tercera sessió-Josep Garcia

espais, hockney,
Valoració de la sessió del 14 de Febrer de 2012

Segona sessió – Aitor Prieto

Alter ego Aitor
Visió dels nostres Alter Ego i explicació de la següent activitat, l'escenariVa arribar el moment de posar en comú els nostres personatges, la nostra interpretació interna en l'extens món del còmic, el moment presentar el nostre Alter Ego.

COMENCEM EL CÒMIC COL·LECTIU!

Jochen Gerner, Chris Ware, Chris Ware
Primera sessió: Presentació

COMENCEM

Comencem el projecte d'elaboració d'un còmic amb els alumnes de batxillerat artístic de l'IES Torre del Palau. En aquest bloc, anirem documentant tot el procés a través de les visions de les diferents persones que participen al projecte: per un cantó, els alumnes, per un altre, els col·laboradors - Zingiber - i per un altre, la professora. 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)