Filtrar entrades per etiquetes:

grafitiinvaders

grafitiinvaders
grafitiinvaders

FINALITZACIÓ DEL GRAFITI

FINALITZACIÓ DEL GRAFITI, artista, musa, avv de torresana, institut, barri, FINALITZACIÓ DEL GRAFITI, artista, musa, avv de torresana, institut, barriFINALITZACIÓ DEL GRAFITI, artista, musa, avv de torresana, institut, barri, FINALITZACIÓ DEL GRAFITI, artista, musa, avv de torresana, institut, barri
El grup de grafiters que va guanyar la beca grafiti invaders ja ha finalitzat el projecte i ha realitzat la pintada, amb la tutorització de l'artista Musa. Han sigut uns mesos de reunions i contactes amb l'AVV de Torressana i l'institut del barri per tal de dialogar i concretar la pintada a realitzar.El dijous 26 de juliol vam fer una trobada amb l'AVV de Torressana i els grafiters per tal de parlar sobre com havia anat el desenvolupament del projecte i valorar el resultat final. Ho vam fer a l'espai on es va fer la pintada.

NOS PRESENTAMOS

terrassa, graffiti, beca, barrio, torresana,ideas, gustos, instituto INS montperdut, jovenes, mayores, muro, musa
Para empezar queremos expresar que somos un grupo de 4 personas de Terrassa, que empezamos en el Graffiti hará unos 6-7 años de media, y teníamos ganas de involucrarnos en algún tema relacionado con el de esta beca. Hará unos meses nos informamos del proyecto de Graffiti Invaders y nos llamó la atención. Realizamos un proyecto para presentarnos para poder obtener la beca y poder realizar este proyecto en la pared cedida del barrio de Torresana.
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)