Filtrar entrades per etiquetes:

Seguim amb les converses!!

,
Hem tornat de l'estiu amb força, aquesta setmana tornem a xerrar amb la gent que ha volgut venir, i molt aviat donarem per tancada la part de converses i podrem fer públic el tema que estem tractant.De moment no podem més que donar les gràcies a totes les persones que han vingut a posar el seu granet de sorra.

2on dia d'entrevistes: Continuem connectant.

,
Continuem al plató parlant amb els que s'han animat a participar d'aquest projecte, fent fotografies, vídeos i dibuixos. Anem recopilant molta informació de cada visita que rebem i de moment estem superant les expectatives!

Primer dia d'entrevistes.

,
Avui hem començat a fer entrevistes per aconseguir el material que presentarem al final del projecte. De moment no podem desvetllar el nostre tema de treball, però tot i això, si sou atrevits i voleu participar d'aquest procés, apunteu-vos aquí!

Presentació

Fotògraf, artista visual, curador. Els darrers anys l'eix fonamental del meu treball de producció artística ha estat el treball col·laboratiu, la comunió artística i l'autoria compartida. En definitiva, processos als quals el resultat és superior a la suma de les parts. El meu objectiu per aquest projecte és transmetre i aplicar aquesta metodologia de treball basada en compartir coneixements per l'enriquiment mutu.
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)