Filtrar entrades per etiquetes:

art

art
art
art

Taller de risografia - DO THE PRINT

RISO1, RISO2, RISO3, RISO4, RISO5
El taller que va donar fi al cicle REPRO va ser el taller de risografia, impartit pel col·lectiu DO THE PRINT!Durant el taller, la Patrícia i l'Edgar ens van explicar la història d'aquestes màquines i ens van ensenyar el seu funcionament i interès artístic. Ens van mostrar múltiples treballs realitzats amb aquestes metodologies. Durant el taller els participants van crear imatges que es van mesclar per crear una petita publicació conjunta, impresa in situ amb la màquina risogràfica. Aquest taller va tancar el cicle REPRO!

Taller de serigrafia - taller TACAT

seri1, seri2, seri3, seri4, seri5
El 21 de Novembre el cicle REPRO es va desplaçar al taller TACAT!Durant la sessió, en David Calle va presentar als assistents la tècnica de la serigrafia i tots els passos necessaris per a realitzar una imatge amb aquesta tècnica. Pantalles, emulsions, tintes... Un taller d'allò més intensiu en el que els participants van utilitzar la seva creativitat per crear una petita edició serigràfica. 

TALLERISTES DE REPRO

El Cicle d'activitats artístiques REPRO està agafant forma i ja té algunes dates...El cicle s'inaugurarà el dimecres 7 de Novembre amb una xerrada de Montse Carreño, acompanyada de Raquel Muñoz. Ens parlaran de l'art fora de context i intervencions en l'espai urbà i també ens explicaran el seu projecte "Esto está pasando porque tu quieres": http://alibilist.net/portfolio/eepptq/.
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)