Filtrar entrades per etiquetes:

hackclub

hackclub
hackclub
hackclub
hackclub
hackclub
hackclub
hackclub

Sessió #2/2017 Hack Club - algoritmies del cos

Dijous 22 de juny a les 19 h tenim la propera sessió del Hack Club al BaumannLab!El moviment es pot convertir en dades i aquestes dades permeten l'experimentació amb el cos com a interfície de control; amb diferents tipus de sensors es capten els moviments, creant diàlegs entre el cos, el so i aparells robòtics.Artista convidat: Col·lectiu ene-ene (artista resident de Mediaestruch, L'Estruch)

Sessió #1/2017 Hack Club: noves interfícies d'expressió musical

Dijous 25 de maig a les 19 h tornen les sessions del Hack Club al BaumannLab!Aquesta sessió la dedicarem a les noves interfícies d'expressió musical i veurem com la tecnologia i el disseny d'interfícies s'utilitzen per fer música. Aquesta branca d'experimentació lligada a l'art digital i sonor permet que siguis lutier dels teus propis instruments.

SESSIONS HACK CLUB JUNY

hack club
Dues sessions experimentals per fer l'amor amb els sons i la nostra imaginació. Porta l'instrument amb què més vibres o els artilugis que més t'inspiren. Generarem un espai lúdic per a acostar-nos a la senzillesa de la música electrònica més bàsica.Captarem mostres de sons rebels, sorolls indòcils, variacions inesperades de l'èter. Explorarem connexions improbables, percepcions alterades, partitures efímeres. La creativitat musical col·lectiva ens pertany i ho anem a gaudir!La participació és gratuïta i oberta a tots i totes!

SESSIÓ HACK CLUB: DEMO DE CAPACITIVE SENSING I KINECT

Dimecres 11 de maig a les 19h_ Les tardes de Hack Club: processos creatius, noves tecnologies i art digital.Sessió DEMO de prototips i noves tecnologies- Capacitive Sensing o com transformar qualsevol objecte metàl·lic en detector de contacte. Durant aquesta demo s'ensenyarà i explicarà com funciona un sensor capaç de percebre la petita diferència de potencial elèctric que cada persona emet, en concret entre els seus dits i un objecte metàl·lic ..que aplicació t'imagines?

HACK CLUB: SESSIÓ 7

Dimecres 30 de març de 19 a 20.30h.Planificació i desenvolupament de prototips. Més informació sobre el Hack Club aquí

HACK CLUB: SESSIÓ 6

Dimecres 9 de març de 19 a 20.30h.Planificació i desenvolupament de prototips. Més informació sobre el Hack Club aquí

HACK CLUB: SESSIÓ 5

Dimecres 24 de febrer de 19 a 20.30h.Planificació i desenvolupament de prototips.
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)