Filtrar entrades per etiquetes:

FORMACIÓ

FORMACIÓ
FORMACIÓ
FORMACIÓ
FORMACIÓ
FORMACIÓ
FORMACIÓ
FORMACIÓ
FORMACIÓ
FORMACIÓ
FORMACIÓ
FORMACIÓ
FORMACIÓ

SESSIÓ #1/2019. MINI TALLER DE VJ PER PUNXAR VÍDEO EN DIRECTE

,
Divendres 31/5 a les 18.30h.   Aprendrem les principals nocions de VJing (Resolume Arena) i nocions bàsiques de combinacions amb Mapping (MadMapper). A càrrec de Jose Maria Sánchez Bautista.A la sessió farem servir ordinadors amb el següent programari:

HACK CLUB. SESSIÓ #8/2018

MAPPING I ENTORNS IMMERSIUS  Propera sessió del Hack club el divendres 14 de Desembre a les 18h.  Descobrim i aprenem com fer vídeos en 360 graus, la realitat virtual, les ulleres VR i els mappings o projeccions immersives que ens endinsen en els mons paral·lels de l’art digital. Ens en parlaran Gnomalab i Eyesberg. Acabem amb sessió de DJ Aware. 

HACK CLUB. SESSIÓ #7/2018

MÚSICA ELECTRONICA CREADA EN VIU PER ORDINADOR El 16 de Novembre a les 18h farem la setena sessió del Hack club.  

HACK CLUB. SESSIÓ #6/2018

FABRICACIÓ DIGITAL El 19 d'Octubre a les 18h farem la sisena sessió del Hack club d'aquest anyCrea el teu projecte imprès en 3D i descobreix usos de la fabricació digital. Impressores 3D, disseny de prototips: Ens endinsem en les possibilitats que la fabricació digital ens aporta per a auto-produir objectes. Vindrà com a artista convidat TMTMTM resident d'Hangar, i el col·lectiu Comunia. Acabem amb sessió de DJ Aware.Comissariat per MATICS

HACK CLUB. SESSIÓ #5/2018

DIJOUS 24 maig a les 18.30h: SESSIÓ DE VISUALS AMB EL MÒBIL Diego Suarez (NOTme) Mekong River MonstersSessió dedicada a la experimentació amb càmeres d’smartphones per projectar en viu.NOTme(Diego Suarez) ens ensenya a utilitzar una aplicació mòbil per a projectar les imatges gravades amb la càmera de l'smarthphone en directe.

HACK CLUB. SESSIÓ #4/2018

Nova sessió del Hack club. Aquesta sessió anirà sobre instruments electrònics. Construirem un drawdio amb Familiar diy, coneixerem persones que estan creant instruments electrònics amb Jose Antonio Sesma i acabarem amb una sessió de DJ amb Aware. Serà divendres 20 d'abril a les 18h.. 

HACK CLUB. SESSIÓ #3/2018

Propera sessió del Hack Club, dimecres 21 març a les 18:30h. Intervenir l’ espai artístic amb Cristina Pardo i Citlali Hernández 

HACK CLUB. SESSIÓ #2/2018

Propera sessió del Hack Club, dijous 22 de febrer a les 18:30h.La LLuna és la interfície multi-usuari desenvolupada a L’Estruch Fabrica de creació. En aquesta sessió els seus creadors ens explicaran tots els detalls de la seva construcció, des d'en quin moment i per què es va idear, l'elecció del format, el procés de disseny i el maquinari i el programari que permeten que gràfica i so generatiu flueixin mentre s'interactua amb ella. Veurem conceptes com a interactivitat, tracking, infrarojos, projector mirroring, etc.

HACK CLUB. SESSIÓ #1/2018

Propera sessió del Hack Club, dijous 25 gener a les 18:30h.Drawing machines és un projecte pel qual l'artista Patricio Rivera ha creat els seus robots i aparells que pinten amb algoritmes visuals que es repeteixen i es despleguen en un paper, fa servir JAVA com a llenguatge de programació. Farem un recorregut pels diferents treballs de l'artista i tindrem l'oportunitat de veure el seu robot en acció. http://www.patriciorivera.com/proyectos/drawing-machines/

Sessió 5#/2017 Hack Club: L'electrònica musical

hack club 5
Sessió dedicada a l'electrònica musical Do it Yourself (fes-ho tu mateix)Com a convidat tindrem al col·lectiu Befaco, projecte resident d'Hangar que fa els seus propis dissenys de sintetitzador per mòduls.Ens explicaran com funcionen els circuits per fer música, des de coses senzilles com un to, fins a fer música amb un sintetitzador modular, veurem com l'electricitat es converteix en so, i com nosaltres mateixos podem fer els nostres propis sons.Amb: Matics BcnCol·laboren: Mediaestruch (Sabadell) i Hangar (Barcelona)

Pàgines

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)