Filtrar entrades per etiquetes:

Hacklab

Hacklab
Hacklab
Hacklab
Hacklab
Hacklab

NOVA TEMPORADA DEL HACKLAB

hacklab
El curs passat vam engegar el Hacklab Terrassa a partir del qual es van programar unes sessions quinzenals per anar tractant temes relacionats amb les noves tecnologies, la robòtica i l'art digital. Es tracta d'una comunitat de persones amb perfils diferents (artistes, professors, estudiants...) on es pugui realitzar un aprententatge i intercanvi en horitzontal. Per aquest curs ens hem proposat que les sessions consisteixin en la creació de prototips i projectes concrets, i relacionar la robòtica amb la interactivitat i l'experimentació audiovisual.

SESSIÓ SOBRE COM CONSTRUIR UN DRON?

taller de drons hacklab terrassa
Dijous 28 de maig de 18.30 a 20h nova sessió al Hacklab Terrassa. Es tractaran els elements necessaris per construir un dron. Quin tipus de dron vols construir ? Et donem unes pautes per poder escollir entre un model o un altre, quin material és més adequat. També parlarem dels diferents kits de muntatge existens i avantatges o inconvenients que ens presenten. Tot això i molt més el dijous de hacklabTerrassa

SESSIÓ SOBRE INTRODUCCIÓ AL MÓN DELS DRONS

,
Dijous 14 de maig de 18.30 a 20h nova sessió al Hacklab Terrassa sobre drons.Aquesta i la següent sessió es dedicaran a realitzar una introducció al món dels drons/quadcopters. Des de models existents al mercat en forma de kit a models comercials complerts.  Dins del món dels drons existeixen molts models i aplicacions. En aquesta sessió volem donar a coneixer les seves possibilitats i configuracions per a la posterior implementació o fabricació. 

SESSIÓ SOBRE GAMIFICACIÓ AMB SCRATCH

Dijous 16 d'abril de 18.30 a 20h nova sessió del Hacklab Terrassa. Serà una sessió d'introducció al món de Scratch. Es tractarà la seva programació, possibilitats i possibles aplicacions en diferents camps (educació, videojocs...).Et pots apuntar a la sessió a l'EVENTBRITE

SESSIÓ SOBRE DISSENY I IMPRESSIÓ 3D

El Hacklab engega amb les primeres sessions. La primera serà el proper dijous 25 de setembre de 18 a 20h i estarà dedicada a les impressores 3D, concretament l'han titulat: DISSENY I IMPRESSIÓ 3D. CONCEPTES BÀSICS.Han creat un esdeveniment a la plataforma Eventbrite perquè les persones interessades a venir, encara que no és imprescindible però anirà bé per preveure l'assistència, puguin apuntar-s'hi. Per accedir-hi clickeu aquí.
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)