Aquest és el projecte de Vera Rojman que va guanyar la beca d''Experimentació audiovisual i art digital a la convocatòria de 2019.
La seva proposta es tracta d'un experiment artístic i social per explorar la creació artística digital col·laborativa i en temps real, investigant les eines disponilbes i repensant les relacions entre artistes. Es basa en la realització d'un procés comunitari amb un grup d'artistes de diferents disciplines per a fer una sessió creativa i col·laborativa d'improvització en directe.
És el projecte de Joan Viscasillas, Laia Tubío, Àlex Kiran Cabrer i Paula Miranda que ha guanyat la beca d’Experimentació audiovisual i art digital de 2018. La seva proposta es basa en construir una eina per a projectar i manipular la llum en directe en el marc del projecte El Teatrillu. Volen investigar sobre com donar-li moviment, pes, textura i volum a la llum; afegir a la il·luminació escènica nocions pròpies del dibuix, de la captació i manipulació de la imatge fotogràfica, de l'animació i del vídeo.
La proposta d’Álvaro Manuel Pastor Sánchez de Libertario va guanyar la beca de Disseny d’accions formatives de 2018. Proposen un programa formatiu introductori enfocat a les aplicacions creatives de la informàtica, via una línia d'aprenentatge progressiu enfocat a potenciar la recerca i la producció artística digital. Les formacions es realitzaran sobre quatre de les seves àrees més representatives: mapping i vj, impressió 3D, interactivitat (Arduino) i vídeo generatiu.
Aquesta és la proposta de Paulo Cacais Pedrosa que va guanyar la beca de suport a la creació artística en la modalitat Ad cum Panis de 2018. La finalitat d’aquesta proposta és transmetre i aplicar la metodologia de treball que porta a terme l’artista basada en compartir coneixements per l'enriquiment mutu, el treball col·laboratiu, la comunió artística i l'autoria compartida. En definitiva, processos als quals el resultat és superior a la suma de les parts. Les dues persones que participaran en el procés d’acompanyament són la Natàlia Fontanet i la Paula Ruiz.
Mars Oddity és el projecte que va guanyar la beca d'Experimentació audiovisual i art digital de 2017.
Es tracta d'un còmic interactiu amb una història a l'estil de les de 'tria la teva aventura' que tracta sobre les desventures de dos astronautes a una base marciana i el fosc secret que hi ha darrera aquest viatge. Al còmic hi ha dues línies narratives diferents que es van succeïnt en paral·lel, el lector haurà de prendre una primera decisió que determinarà el tipus d'història que llegirà.
Aquest és el projecte d'en Bernat Puig que va ser seleccionat per la beca de suport a la creació de 2016.
Es tracta d'una investigació pictòrica, tècnica i conceptual del llibre i els seus múltiples durant la que es realitzaran tres llibres amb diferents tècniques. El projecte concluirà amb una activitat de tipus formatiu relacionada amb l'autoedició que s'anirà concretant a mesura que la investigació vagi avançant.
La Incubadora és una proposta que neix on conflueixen els projectes Districte jove i el BaumannLab, en la dinamització i foment de l’autogestió dels i les joves, i el suport al desenvolupament de projectes artístics.
Una incubadora és un aparell que dóna calor a nadons prematurs per tal que acabin de madurar. El que pretenem amb la incubadora és justament això: acollir i donar calor a propostes esboçades, idees esbojarrades, inquietuds per aprendre tècniques artístiques... per acabar de donar-los forma.
La Descomunal és una trobada bimensual per posar en comú experiències artístiques a la ciutat de Terrassa. La convocatòria neix el maig de 2014 com a iniciativa del BaumannLab que s’encarrega d’ajuntar el primer grup d’artistes i muntar la primera trobada.