E.g., 23.04.2019
Data Títol Descripció

Inauguració del BaumannLab

portes obertes, espai, copa de cava, piscolabis, acció col·lectiva, baumann lab, terrassa  El proper dissabte 26 de març a les 21h. es celebra la festa d'obertura del BaumannLab. L'acte comptarà amb:Portes obertes dels espaisInauguració a càrrec de Jordi Ballart, regidor de Joventut i LleurePiscolabis i copa de cava

Ja hem posat en marxa el BaumannLab

El dissabte 26 de març de 2011 el nou equipament de Terrassa va oferir una festa com a acte d’obertura. La inauguració va anar a càrrec de Jordi Ballart, regidor de Joventut i Lleure. A continuació es va fer una acció col·lectiva en la que diferents creadors/es terrassencs de vàries disciplines mostraven algun treball seu en un màxim de tres minuts.
05.02.2016

TOUR DESCOMUNAL #TD2

El divendres 5 de febrer arriba la segona Tour Descomunal. Una activitat que vam engegar el mes de novembre que consisteix en realitzar unes visites obertes a tothom a projectes d'art del territori. Tenim ganes de conèixer què passa al nostre voltant i quins projectes es proposen des d'altres espais i municipis.En aquesta ocasió visitarem tres espais:
10.02.2016

CÀPSULA FORMATIVA. MEDIALAB: EDICIÓ DE SO

El taller es realitzarà els dimecres 10 i 24 Febrer de 17h a 19h. Inscripció gratuïta.

Aprèn les eines bàsiques per a la creació de projectes audiovisuals. Com enregistrar l'àudio amb gravadores digitals portàtils com la Zoom H4. Editar el so amb programes com l’Adobe Audition i incorporar-lo als nostres vídeos amb programes com l’Adobe Premiere.
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)