Notícies

12.04.2018

DIJOUS 24 maig a les 18.30h: SESSIÓ DE VISUALS AMB EL MÒBIL
Diego Suarez (NOTme)
Mekong River Monsters

Sessió dedicada a la experimentació amb càmeres d’smartphones per projectar en viu.

NOTme(Diego Suarez) ens ensenya a utilitzar una aplicació mòbil per a projectar les imatges gravades amb la càmera de l'smarthphone en directe.

09.04.2018

Dissabte 5 de maig a les 19h farem la Descomunal #d19. Serà a l'Ateneu Terrassenc (Passeig del Vapor Gran, 39, Passatge B) i serà organitzada per Arts Vobis.

09.04.2018

Nova sessió del Hack club.

Aquesta sessió anirà sobre instruments electrònics. Construirem un drawdio amb Familiar diy, coneixerem persones que estan creant instruments electrònics amb Jose Antonio Sesma i acabarem amb una sessió de DJ amb Aware.

Serà divendres 20 d'abril a les 18h..

 

Frontisses, Frontisses, Frontisses
19.03.2018

El tercer taller de Frontisses va ser conduit per  Irene Pérez i plantejava que “el més difícil en un moment de transició és veure amb claredat el camí a seguir. De vegades se’ns fa encara més difícil posar-hi paraules que ens ajudin a entendre i per tant a resoldre aquest moment d’inflexió.

Frontisses, Frontisses
19.03.2018

Al segon taller de Frontisses abordava el retrat fotogràfic de la mà de miquel Llonch per articular un espai d’observació lligat a la mirada pròpia i aliena sobre un mateix.

El taller es va dividir en tres sessions.

A la primera es va introduir l’idea del retrat dins els camps de treball de la fotografia artística contemporània, es va explicar el funcionament mecànic de la càmera i l’objectiu per acabar realitzant una sèrie de retrats d’interior.

Frontisses, Frontisses
19.03.2018

Amb el primer taller de Frontisses Flora Laurradiège va proposar abordar el concepte des de la pràctica del dibuix.

La Frontissa que permet el moviment havia de ser el dibuix. El dibuix fou l’eina per observar-se amb un mateix sense prejudicis. Descontextualitzar per tornar a contextualitzar des de una nova mirada.

El taller es va articular en dos sessions:

19.03.2018

La teoría de Uri animada, un projecte de Stop Motion plena d'humor negre negre i ambientada en una ciutat "que no és la nostra" però s'hi assembla bastant (xiulada dissimulant). A partir d'aquest dimecres començo amb aquest projecte sense fi! Recordeu que es un projecte lliure, tothom és lliure de participar-hi si li agrada l'animació, stopmotion o fins hi tot el doblatge (no us preocupeu si no teniu experiència). Si voleu participar escriviume a orioldedios@gmail.com.

20.02.2018

Propera sessió del Hack Club, dimecres 21 març a les 18:30h. Intervenir l’ espai artístic amb Cristina Pardo i Citlali Hernández 

09.02.2018

Des de la Descomunal volem visitar espais i projectes artístics d’arreu del territori que creiem que val la pena conèixer. 

Aquesta vegada serà el divendres 16 de febrer i ens aproparem a l’Estruch de Sabadell, fàbrica de creació de les arts en viu, un centre cultural municipal inaugurat l’any 1995 dedicat a la producció, la difusió i la formació artística contemporània i centrat en el teatre, la dansa, el circ, la música, la imatge, les arts visuals i performàtiques i la creació multimèdia.

, ,
30.01.2018

El grup d'autoaprenentatge de fotografia de La Incubadora segueix actiu i cada cop són més joves motivades amb ganes de vincular la fotografia a les seves inquietuds personals i socials. La Vicky, una voluntària internacional que ha vingut d'Itàlia del projecte de la Víbria Intercultural, està acompanyant al grup per ensenyar-los alguns aspectes tècnics.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)